Astazi la biserica :)

BetelAstazi fiind Duminica am fost la biserica de dimineata si am considerat ca am primit suficienta energie si ca mi-am incarcat bateriile calumea 🙂 in concluzie am decis sa nu mai merg si la programul de dupa-masa, si rau faceam, chiar mi-a placut mult tot ce s-a intamplat in prezenta Lui Dumnezeu. Costina doar m-a rugat sa merg si eu cu ea si a fost o decizie pe moment, am acceptat 🙂 Cantarile minunate ale tinerilor, poezia, si multe momente mi-au atras atentia, dar cel mai tare mi-a atras atentia cand a predicat Fratele Sebi din Iosua, chiar a avut un subiect foarte bun 🙂 despre ce poate face un om care chiar are credinta 🙂 Iosua 10, versetele 12-15. 

  • Atunci Iosua a vorbit Domnului, în ziua când a dat Domnul pe Amoriţi în mâinile copiilor lui Israel, şi a zis în faţa lui Israel: „Opreşte-te, soare, asupra Gabaonului, Şi tu, lună, asupra văii Aialonului!” 
  • Şi soarele s-a oprit, şi luna şi-a întrerupt mersul, Până ce poporul şi-a răzbunat pe vrăjmaşii lui. Lucrul acesta nu este scris oare în Cartea Dreptului? Soarele s-a oprit în mijlocul cerului, şi nu s-a grăbit să apună, aproape o zi întreagă.
  • N-a mai fost nici o zi ca aceea, nici înainte nici după aceea, când Domnul să fi ascultat glasul unui om; căci Domnul lupta pentru Israel.
  • Şi Iosua şi tot Israelul împreună cu el, s-a întors în tabără la Ghigal.

Foarte minunate versete si bineinteles ca sunt doar cateva, sunt multe de spus… Pe baza textului de sus s-a predicat.